Fløde helser
 
Endnu en fed opskrift


Ostevrag
(med masser af fløde)

Fremgangsmåde
Vi starter med tilbehøret: Kartoflerne placeres opretstående i en bradepande. Drys rundhåndet salt og barbeque-krydderi over. Pisken tilsættes så kartoflerne sopper. Vi slutter af med osten der skal dække kartoflerne i et jævnt lag (det blev til ca. 2 cm). Kartoflerne bages i ovn ved lidt under 200° til de er færdige (smag selv efter en times tid).

Så kommer det egentlige: Oksekød, peberfrugter, løg, taco-krydderblanding, timian, salt og peber blandes sammen i en skål. Svits blandingen i olie og tilsæt slutteligt piske.

Anbefalet drikkelse: Ode-pils i flasker uden retur-pant.




Kommentarer
Yderst vellykket og velsmagende ostevrag.





Ingredienser

555 gr. hakket oksekød

4 røde peberfrugter, parterede og hakkede

1 mellemstort løg

Taco-krydderblanding

Frisk timian efter smag

Salt

Peber

1/4 piske



Tilbehør

Tyndtskivede kartofler

1/4 piske

400 gr. revet mozarella

Salt

Barbeque-krydderi en masse





Er du mæt? Så spring frejdigt til forsiden.