Gammelt nyt
 
og bliver ikke overvægtige af det
Hver mandag holder jeg maddag med mine kammerater Jonas og Thomas i Hotel Hofman. Vi tager os god tid, ja ofte bliver klokken over midnat før vi får spist. Retterne kokkereres efter mottoet "Fed mad er god mad" da fløde ganske enkelt er et must i enhver anstændig ret.

Her på siden finder du opskrifterne på de herlige retter, det er blevet til i tidens løb.



Kalveroulade med ostemembranerede kartofler med masser af fløde.

En herlig middag med masser af fløde.

En omgang flødekødboller
med masser af fløde.

Kartoffelbalje med kødlunser

Kødmix i karrydejg
med masser af fløde.

Timianbusk i hvidvinssauce
Variation over kylling i hvidvin.

Ostevrag
med masser af fløde.

Pansret pindsvin
Variation over forloren hare.






Ønskes buddingen blødere?


Er du ved at være godt fyldt op? Så spring strax til forsiden.