Fløde helser
 
Endnu en fed opskrift


Kalveroulade med ostemembranerede kartofler
(med masser af fløde)

Fremgangsmåde
Vi steger først kalvekødet i gryden og når det er brunet, hældes vand over, så kødet dækkes halvt. Herefter koger kødet i ca. 1½ time. Hæld rigeligt med salt og peber over. Tilsæt også urteterningerne så smagen kan trænge ind i kødet.

I mellemtiden ordnes kartoflerne i bradepanden: De overhældes som sædvanligt med rigelig fløde (så det senere løber ud af ovnen og ned på gulvet, hvorefter det mageligt trækker op i Jonas' højre sok). Kartoflerne kommes i ovenen ved ca. 225º C hvorefter der gavmildt drysses 500 gr. ost over hele baduljen og måltidet grådigt kan indtages.

Anbefalet drikkelse: Guinness Stout, Classic Special og Royal Export på flaske fra Føtex.




Kommentarer
Yderst vellykket og velsmagende kalveroulade.





Ingredienser

716 gr. kalvegrydesteg uden ben

Basilikum & Timian urteterninger

Vand Salt

Peber



Tilbehør

Skivede kartofler

1/2 piske

1 hakket løg

Salt

Peber

Ost





Er du ved at sprække? Så spring frejdigt til forsiden.